Мій день народження 25 січня. Я Водолій. Народився у Тетянин день. До речі, зараз епоха Водоліїв - 100 років безсовісного везіння та успіху. Теле (радіо-) ведучий, радіопродюсер.
Інтелігентний нахаба.
Кар'єра, як і у багатьох публічних людей, почалася з лукавої посмішки незнайомого дядька, що запитав: "Хлопчик, хочеш, я зроблю тебе зіркою?" Як ви розумієте, я відмовився.
Перший та єдиний ведучий караоке-шоу, що не боїться зізнатися, що в нього немає ні слуху, ні голосу.
"Не робота" - це мої друзі, великий теніс, сноуборд, тренажерний зал, книги, фільми, музика, концерти, Інтернет, подорожі, вино та сон.
Автомобіль: У гаражі чекає Porsche Boxter. Це у мріях. Сподіваюся, із мною не станеться те, що сталося з японським кінорежисером Такеші Кітано. Той з дитинства мріяв про Porsche. А коли розбагатів і купив, то викинув на смітник через 2 дні. Не сподобався. Сьогодні я їжджу на машині егоїста Honda Accord Coupe.
Люблю фразу: "У тебе ніколи не буде другої можливості зробити перше враження".
Ведучий шоу "Зірка караоке"
ПЕРЕВОД НА РУССКИЙ
Code
Меня зовут Дмитрий Шепелев.
Мой день рождения 25 января. Я Водолей. Родился в Татьянин день. Кстати, сейчас эпоха Водолеев — 100 лет бессовестного везения и успеха.
Теле (радио-) ведущий, радиопродюсер.
Интеллигентный нахал.
Карьера, как и у многих публичных людей, началась с лукавой улыбки незнакомого дяди, который спросил: “Мальчик, хочешь, я сделаю тебя звездой?” Как вы понимаете, я отказался.
“Не работа” — это мои друзья, большой теннис, сноуборд, тренажерный зал, книги, фильмы, музыка, концерты, Интернет, путешествия, вино и сон.
Автомобиль: В гараже ждет Porsche Boxter. Это в мечтах. Надеюсь, со мной не произойдет то, что произошло с японским кинорежиссером Такеши Китано. Тот с детства мечтал о Porsche. А когда разбогател и купил, то выкинул на помойку через 2 дня. Не понравился. Сегодня я езжу на машине эгоиста Honda Accord Coupe.
Люблю фразу: “У тебя никогда не будет второй возможности произвести первое впечатление”.